Η PROS by Ditel αποτελεί την ναυτική κατηγορία της εταιρείας Ditel και εξειδικεύεται στην προστασία, μέτρηση και ηλεκτρικό έλεγχο των σκαφών αναψυχής.
Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από υψηλά στάνταρ ποιότητας ,σχεδιασμού και υλικών κατασκευής.Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2000.
 

 

 

1. ΠΛΑΚΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Οι πλάκες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο ALPUR , καθαρό αλουμίνιο 4mm. Εμφανίζουν εξαιρετικές αντοχές σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες και σε παραμορφώσεις.

2. ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
Το πάχος της ανοδίωσης είναι της τάξης ± 20 µm. Η ανοδίωση είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία η οποία κάνει ανθεκτικότερη την επιφάνεια του μετάλλου ως προς τη διάβρωση και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (π.χ υγρασία) Η ανοδίωση αποτελεί την καλύτερη επεξεργασία του αλουμινίου διότι διαμορφώνει την επιφάνεια του μετάλλου και τη θωρακίζει με ένα εξαιρετικά σκληρό περίβλημα. Στην ανοδίωση η προστασία που προσφέρουμε στο αλουμίνιο δεν είναι ένα πρόσθετο στρώμα προστασίας όπως είναι π.χ. η ηλεκτροστατική βαφή ή η υγρή βαφή, αλλά η προστασία ενσωματώνεται στην επιφάνεια του μετάλλου. 

3. και 4. ΒΑΦΗ
Η βαφή που χρησιμοποιείται είναι ακρυλική.Περιλαμβάνει εποξικές ρητίνες ,ενώ παρουσιάζει καλή πρόσφυση ,υψηλή επιφανειακή σκληρότητα και αντοχή σε κρούση.

 

Φωτογκαλερί: PROS by DITEL

Η έκθεση εικόνων είναι κενή.